Priser hos CARL frisör

slide1


Vad kul att du vill boka tid hos oss!

För att göra det hela lite enklare för oss men framförallt för dig som kund så vill vi att du läser hela texten nedan innan du bokar din tid.

Det är ofta svårt att ge ett exakt pris på hur mycket olika färgbehandlingar kostar. Inte för att vi inte vill, utan för att alla hår är olika och varierar i tjocklek, längd och kvalitet. Priserna nedan är ett snittpris på vad som är en "typisk behandling". Beroende på om ditt hår är tjockare/tunnare/längre/kortare så kan priset komma att ändras eftersom det går åt mer eller mindre färgmassa. Behandlingarna är beräknade utifrån timpris+materialåtgång (färgmassa) för att det ger den mest rättvisa och tydliga prissättningen för dig som kund.

Kort hår = mindre färgmassa = lite billigare.

Långt och tjockt hår = mer färgmassa = lite dyrare.

Funderar du på att göra en stor färgförändring, tex gå från mörk till ljus eller tvärtom eller kanske göra en helblondering, så vill vi att du kommer in på salongen eller ringer och bokar din tid. Detta gäller även om ditt hår väldigt långt och tjockt och tar extra lång tid. Vi hoppas att det nu känns lite enklare att veta vilken behandling du ska välja när du bokar din tid. Är du fortfarande osäker så ring oss, vi hjälper dig!

Gå vidare till onlinebokningen


slide1

Prislista 2017

Klippning 660:-

Färg Lite 990:- (För dig som endast vill färga/tona din utväxt. OBS! Ej slingor av utväxt)

Färg Mellan 1240:- (För dig med kort hår som tex vill göra slingor och/eller färga/tona håret)

Färg Mycket 1600:- (För dig med långt hår eller kort tjockt hår som vill slinga och/eller färga/tona håret)

Färg Lite + olaplex 1340:-

Färg Mellan + olaplex 1590:-

Färg Mycket + olaplex 1950:-

Fristående Olaplexbehandling 690:- 60min

Vi reserverar oss för ev tryckfel och prisändringar. Samtliga priser kan justeras vid extra tid/materialåtgång. Ej avbokad tid senast 24h innan debiteras med 50% av priset.Vi tar ej emot avbokningar eller bokningar på vår mailadress